Novosti

19.04.2017.

Iskusite nezaboravan skok padobranom nad Mostarom

Svi vi koji već dugo želite doživjeti skok padobranom i vi pustolovi, ljubitelji ekstremnih sportova, zaljubljenici u visine ovo je događaj za vas kao a i za sve vas koji se želite riješiti straha od visina.

Padobranski sportski klub Slobodan pad u suradnji sa Zračna Luka Mostar i Aeroklub Mostar 1949 vas poziva na jedinstveno i nezaboravno iskustvo tandem skoka padobranom nad Mostarom od 12.,13. i 14. svibnja na području zračne luke Mostar. Tandem skok padobranom je najbolji i najsigurniji način da Tandem skok padobranom je najbolji i najsigurniji način da doživite padobranstvo i sva uzbuđenja slobodnog pada u pratnji instruktora sa visine do 3500 metara do koje će vas vinuti posebno prilagođen zrakoplov Cessna 182 Delta-Tango-Delta.

U njoj ćete 20 tak minuta letjeti nebeskim prostranstvima iznad Mostara nakon čega vas instruktor veže za padobran i sebe te zajedno krećete osvajanje nebeskog plavetnila. Na vama je samo da uživate, dok instruktor brine o sigurnosti tijekom cijelog skoka. U ovoj avanturi vas očekuje do 50 sekundi SLOBODNOG PADA, pri brzini od čak 200 km/h nakon čega vas blago otvaranje padobrana vraća u realnost i tada slijedi još desetak minuta leta nebom iznad jedinstvenog Mostara za vrijeme kojeg ćete uživati u pogledu na prekrasnu dolinu Neretve, Velež, Prenj i ostalim ljepotama Mostra i okolice. Zvuči ODLIČNO, zar ne? Stoga više ne razmišljaj i rezerviraj svoje mjesto pod suncem već danas, jer broj prijava je ograničen. 

Kao pohvalu za skok mi vas i nagrađujemo i to snimkama vaše nebeske avanture u foto i video formatu, tako da se možete pohvaliti vašim susjedima, prijateljima i ostalim dragim bićima u vašem životu. 

Rezervacije: info@slobodanpad.hr / +385 91 4920 926 (Viber, WhatsApp) Više informacija možete saznati na: http://slobodanpad.hr/ 

RAZBIJTE RUTINU SVAKODNEVNICE I NEKA AVANTURA ZAPOČNE!http://slobodanpad.hr/Vremenska prognoza za Mostar