Registracija za let

Zracna luka Mostar

REGISTRACIJA NA ŠALTERU

Šalteri za registraciju putnika i prtljage se otvaraju 1 sat prije planiranog vremena polijetanja zrakoplova za domaći let i 2 sata prije planiranog vremena polijetanja zrakoplova za međunarodni let.

Molimo cijenjene putnike da se registriraju na vrijeme kako bi se izbjegla eventualna kašnjenja.

Svi putnici su obvezni prilikom registracije na let predočiti valjani osobni dokument, putovnicu ili osobnu kartu, kao i valjanu vizu, ukoliko je ista potrebna za putovanje.

Kako bismo Vam osigurali odgovarajuće usluge, potrebno je prilikom kupnje putničke karte naglasiti kategoriju putnika, kao npr. dijete bez pratnje, osoba s posebnim potrebama, osoba kojoj je potrebna tuđa pomoć, osoba koja putuje s kućnim ljubimcem i dr.

Molimo putnike da pri kupnji putničke karte provjere ograničenja prijevoznika na količinu i težinu osobne i predane prtljage.

Registracija na let putem Interneta

Registracijom putem Interneta štedite svoje vrijeme.

Identifikacija se može obaviti pomoću imena i prezimena, ili broja elektroničke karte, ili Frequent Flyer Card-a, ili rezervacijskog koda.

Uvjeti i ograničenja registracije za let variraju i ovise o pravilima pojedinih zrakoplovnih prijevoznika.
Putnici koji trebaju predati prtljagu, mogu to učiniti na šalteru za registraciju putnika i prtljage. Registraciju možete izvršiti OVDJE ili preko Internet stranice zrakoplovnih prijevoznika koji omogućuju on-line registraciju za letove.

Putnici moraju doći na izlaz za ukrcavanje najkasnije do vremena naznačenog na ukrcajnoj propusnici.

To top